Det är nu vi gör annorlunda..

Alla tvivel.. alla föreställningar om vad som går att uppnå här i livet.. Dom börjar sakta försvinna.
Jag litar på att livet för mig i rätt riktning.
För är man riktigt uppmärksam och lyssnar, ja .. då hör man. Då hör man vilka drömmar man har. Och kan man tänka det, då kan man uppnå det.
Det är vad jag har hört. Så jag väljer att tro på det..

Nu är vi äntligen där. På den punkt i livet där vi hör. Hör vad som händer. Det är nu det gäller.
Börja leva efter det som ropat på oss. Det finns ingen återvändo nu. Det är så tydligt.

Det är nu vi ska göra annorlunda. Bryta mönster. Göra en förändring. Få nya resultat.

Men hur kommer man loss från ett beteende och ett mönster som man varit i hela livet? Att bryta ett beteende som man levt med hela livet är inte alltid så lätt. Många prövningar görs innan man får resultat. Många värderingar behöver oftast krossas och plockas upp bit för bit. Hitta vad man själv tycker om och vill göra.

Lyssnar man. Då hör man. Och lyssnar man dessutom till mer än sina tankar och känslor, då kan man kan till och med känna i den fysiska kroppen vart det stagnerar. Vart man är spänd och vart man inte släpper fram sin energi. Var uppmärksam. Du har svaret. Jag har svaret.

De här resan kommer utmana hela mitt medvetande. Utmana hela mitt beteende. Min bild av mig själv. Min fysiska kropp.
I maj tar jag mitt pick och pack och cyklar ut. Ut i det okända. Utan så mycket besparingar far vi. Vi litar på att allting ordnar sig längs vägen. Vi kommer hitta vårt sätt. Vårt sätt att andas, röra oss, sjunga och dansa längs vägen. Vi kommer väcka våran kreativa själ igen och bli ett med naturen och människor runt om.
Vi kommer framförallt lyssna. På oss själva och på andra längs vägen.

I skrivande stund känner jag mycket stor tillit till att livet blir som det ska bli. Det finns en mening med varför just vi hamnade i den här situationen. Det är bara följa flowet. Det här gör oss lyckliga. Vi har börjat skapa igen. Vi kommer uppnå det vi vill. Vi bjuder in Annorlunda.

Några frågor som kan utmana dig;

Vad var din senaste dröm?
Gör du något för att uppfylla den?
Vad gör dig annorlunda?
Vad känner du inför det?

Följ med på våran resa, och utvecklas tillsammans med oss ❤

4 thoughts on “Det är nu vi gör annorlunda..

 1. Linda Edman Reply

  Härligt! En av mina drömmar va att bli egen. Företagare, och vet du? Det är jag ju idag 😄 Fast det är lite rörigt ibland med ungar runt omkring sej o allt men ingenting är omöjligt ❤️ Ska bli roligt och se vart eran resa leder 😄👏🏻😘

  • admin Post authorReply

   Du inspirerar 😃 Det är så roligt att följa dig, du är verkligen duktig på det du gör också !! Så kul att du har gått hela vägen till att faktiskt öppna din egna salong. Fattar du vilket jobb du gjort! Det ligger mkt arbete bakom det du har skapat. Även mentalt, vilket jag tycker är det häftigaste! 🙌🏻😄Jag följer dig ! och tack ännu en gång för donationen ❤

 2. Dick Olsson Reply

  Villken härlig bloggpost! Fortsätt att skriva, jag kan höra i orden att du gillar att dela dina tankar! Ska bli så spännande att följa er resa!

  • changingthestory Post authorReply

   Tack Dick. Det är en spännande resa på många plan, minst sagt. Det bästa är min fina familj och vänner jag har med mig på resan. Ni är dom viktigaste ❤

Leave a Reply