Att nå sina mål är lätt, att välja är svårt..

“The how is the easy part, the why is the most difficult”

I dagens moderna informationssamhälle kan du hitta videos, hemsidor, böcker, appar eller vad som helst som är helt dedikerat till att lära dig en sak. Framgång och progression inom ämnet du vill bli bra på eller utöva. Det är inte svårt, tro inget annat! Du kan göra vad du vill 🙂
Det svåra att ge sig hän till 100%, dom flesta tror att dom gör vad dom gör men är egentligen inte där.Hur många gånger har du tänkt på mat under en konversation? Funderat på semester när du jobbat?
Hur många gånger har du unnat dig choklad och godis under strikt kostupplägg för att “man måste ju unna sig i livet”?
Jag skulle aldrig påstå att det är ett måste eller ens viktigt att åta sig saker som varken jobb eller kostschema. Men OM och isåfall NÄR du gör det (för det borde ju betyda att du någonstans i dig själv verkligen vill det?) varför gör du något annat under tiden?

Vad är det som saknas för att ge sig hän till 100%, vad är svaret på -varför- som är starkt nog för att nå sina mål. Hur tar man reda på sitt verkliga mål?

För att nå dit du vill är hängivelse svaret, gör det du gör och endast det du gör! Framgång är den enkla biten, den svåra är som sagt att villigt gå miste om allt annat. Att prioritera..


1 Var sann mot dig själv, ta reda på vad det egentligen är du söker
-tips- Alla människor försöker kontinuerligt fylla sina grundbehov: säkerhet, makt, kontroll, social tillhörighet, sex, acceptans
2 Det man är duktig på gillar man. Oavsett vad man tycker om något, så gillar alla att utvecklas och att vara duktiga. Djupdyk i vadsomhelst så ser du att intresset höjs av sig själv

3 Ställ dig frågan vad du skulle vilja uppleva/uträtta om du bara hade 6 månader kvar att leva. Prioriteringar blir sällan så tydliga som när du har en deadline, en riktig sådan.


Oroa dig inte för framgång, det är lättare än du tror! Givetvis ingår hårt arbete men det är ingen svårighet att flytta 10.000 tunga lådor, speciellt inte om framgång väntar på andra sidan.
Frågan är vilka lådor du ska flytta och varför.

 

Leave a Reply