Hur långt skulle du ta dig?

Så över 2 månader har gått och vi har tagit oss över 2.000km. Detta på 2 stadscyklar och alltför mycket packning! Var har vi spenderat ca 4.500 kr var och vi behöver ta oss fram till Frankrike där vi ska jobba ihop lite slantar. Vi har sovit utomhus i tält i ungefär 5 av dessa 8 veckor. Vi cyklar ungefär 5 eller 6 timmar dagligen och med mat- och kolla kart- pauser tar det mer eller mindre hela dagen att ta sig fram. Vi har överkommit språkbarriärer, lärt oss stealthcampa effektivt, prylbantat och gått igenom många griniga/hungriga stunder, masserat ömmande lår och knän och en massa därtill.

“Into the forest we go to lose our minds and find our souls”

Än så länge har det varit relativt lätt om än väldigt väldigt jobbigt! Vi gav oss av på denna resa för att söka efter någonting. För att bevisa att alla kan göra en sån här resa oavsett reskassa. För ibland behöver man bli vilse för att hitta fram, vända upp och ner på allt för att finna sina svar..

Många gånger har vi suktat efter husbilar, motorcyklar eller bara cyklar med fler växlar! Då slår vi varann på axeln och påminner varann att bekvämligheten är det som tar bort förändringen. Vi vill finna det där vi letar efter och för betona detta med ett riktigt bra citat, som vi fick från en fantastisk vän vi fått på resan,

“”Nobody ever died of discomfort, yet living in the name of comfort has killed more ideas, more opportunities, more actions, and more growth than everything else combined.” ~T. Harv Eker“.

Det är ingenting man gör i soffan med en kaffe i handen eller på hotellets fantastiska terassfrukost… Och eftersom vi aldrig kan resa ifrån oss själva vet vi att det vi söker måste sökas inom oss själva. För att ställa dom riktigt bra frågorna behövs dock bekvämligheten tillfälligt skakas om ordentligt! Känner du att du vill förändras? Och isåfall, hur långt skulle du vara villig att gå, oavsett tillvägagångssätt, för att ruska om det du anser vara sanningen?

Leave a Reply