Vår drivande fråga

I vår livsförändring följer vi fem punkter vi innerligen tror kommer göra förändringen möjlig. (De offentliggörs vid senare tillfälle)

Nu är vi på punkt två och tre men vad är nästa grej? Vi har påbörjat vår förändringsprocess genom att slänga oss ut i en ny värld, biketouring – världen. Och vi har höjt insatsen genom att eliminera möjligheten att återgå till samma lägenhet och samma prylar genom att säga upp det permanent.

Från och till stannar vi upp och funderar på framtiden tillsammans. Vad vill vi egentligen? Är det våran generations hjärtefråga, att söka meningen, meningen med oss själva?

Allt fler lämnar sina liv för att resa och det har aldrig varit lättare att resa än nu. Med verktyg som Airbnb, couchsurfing, woofing kan de flesta livsresor sorteras ut från äventyrskategorin och mer in i livsstils-sökandet. Med internet och informationsåldern undviker de flesta av oss resor till otrygga länder och hela jorden blir som en selektiv lekplats. Fantastiskt! Och som vi upplever behöver det uppenbarligen inte kosta så mycket heller…

Men hur utmanar vi tryggheten, hur gör vi det där äventyret vi alltid drömt om för äventyrets skull (utan att googla och förbereda allt i förväg), hur skakar vi om vår världsuppfattning?

Detta är helt klart vår mindset och vår drivande fråga!

Leave a Reply